DHOMA & SUITA

Shijoni qëndrimin tuaj në një vilë aristokrate të viteve 30’. Cdo dhomë ofron komoditet dhe është e kompletuar me aksesorë dhe shërbime për një eksperiencë të paharrueshme. Aristokracia e vjetër së bashku me luksin, shërbimin dhe cilësinë refleketohet kudo.

CLASSIC DOUBLE ROOM

DELUXE DOUBLE

STANDARD DOUBLE ROOM

THE CHAMBER

SUPERIOR ROOM

L'APPARTMENT

EXECUTIVE SUITE

JUNIOR SUITE

JACUZZI SUITE